HTML

Friday, May 6, 2016

MESTI BACA!!!...Ini adalah KISAH BENAR yang berlaku kepada seorang DOKTOR!

cegah strok

Dr. Mohd Yusly bin Mohamad Yusoff


KISAH BENAR!!!


Sejarah pahit yang tidak terduga bermula pada tahun 2007. Kesan dari ketumbuhan yang dihidapi, Dr Yusly seorang doktor perubatan moden, mendapat serangan angin ahmar. Beliau terlantar di hospital selama 40 hari diikuti beberapa pembedahan dan rawatan susulan. Namun suratan takdir telah tertulis, beliau akur apabila di sahkan hilang upaya di bahagian tubuh kanan atau lebih dikenali sebagai STROK.

Walaupun pergerakan dan pertuturan terbatas namun semangat beliau tidak pernah luntur. Saat itu bermulalah pencarian beliau untuk mencari penawar serta pelbagai rawatan alternatif tanpa jemu. Sebutlah apa sahaja yang baik sentiasa mahu dicuba namun hasilnya tidak seperti yang diharapkan. 

Namun beliau tidak pernah berputus asa. Sehingalah pada suatu hari rakan baiknya, En Abdullah, seorang ahli farmasi memperkenalkan sejenis produk yang dihasilkan dari gabungan 4 jenis herba yang diekstrak menggunakan teknologi Jerman.Tasly Danshen Plus
Gabungan "4 Jenis Herba" yang diekstrak
menggunakan teknologi Jerman


(ARTIKEL BERKAITAN : Herba Penawar Ajaib)


Beliau sendiri pada awalnya meragui keberkesanan herba ini. “Pada mulanya saya memang tidak yakin akan produk ni, apatah lagi ini kali pertama saya mendengar nama produk ni "Tasly Danshen Plus"!. Walaupun terdapat ribuan testimoni pesakit yang terbukti, namun sebagai seorang doktor perubatan, kajian santifik amat penting bukan sekadar testimoni sahaja!" 

"En. Abdullah terus memberi saya sebuah buku hijau dan meminta saya membacanya. Rupa-rupanya buku hijau itu merupakan sebuah Journal Perubatan yang terkandung kajian saintifik secara klinikal oleh 382 pakar perubatan sedunia. Journal ini meningkatkan keyakinan saya!. Malah lebih bertambah yakin bila ada kelulusan badan dunia US-FDA” selain lulus KKM dan Halal Jakim.


(ARTIKEL BERKAITAN : (Mengenali apa itu US-FDA)


Lalu saya buat keputusan untuk mencuba!. Alhamdulillah, keajaiban telah berlaku selepas saya mengambil herba Tasly ini,” cerita Dr.Mohd Yusly Mohamad Yusoff yang berkelulusan Ijazah Kedoktoran dari Universiti Sains Malaysia, Kubang Kerian.

jOURNAL PERUBATAN TASLY
BUKU HIJAU - KAJIAN SELURUH DUNIA


Kakak TERKEJUT!!!


Tasly danshen plus rawat strok
Keajaiban demi keajaiban telah berlaku - Dr Yusly

“Belom sampai sebulan, kakak saya terkejut bila pertuturan dan pergerakan bahagian kanan beransur pulih. Beliau menangis kegembiraan serta penuh kesyukuran melihat perubahan adiknya. Itulah antara saat-saat manis dalam hidup saya dan ia menjadi kekuatan kenapa saya perlu berkongsi akan kebaikan herba Tasly Danshen Plus ini”

Perubahan positif


Selain pertuturan, beberapa perubahan positif berlaku pada diri saya. Ketika itu saya mula terdetik untuk mengetahui lebih mendalam kelebihan yang terdapat pada herba Tasly Danshen Plus ni. Lalu saya mengambil inisiatif untuk study setiap catatan didalam  journal perubatan. Hasil carian saya dapat simpulkan bahawa keistimewaan herba TASLY adalah untuk :-

"Membersihkan saluran darah dari kotoran plak dan juga trombus (darah beku dalam saluran darah yang menjadi punca saya diserang angin ahmar)"

Kajian terbukti melalui video Fakulti Perubatan Universiti Keio, Japan menggunakan kaedah “Satelite Mapping Technology” (80,000x zoom). Pengambilan Tasly Danshen Plus membantu salur darah mikro kembali lancar hanya selepas 30 minit pengambilannya.
VIDEO KAJIAN FAKULTI PERUBATAN UNIVERSITI KEIO, JAPAN


Didalam Journal Perubatan ini juga terdapat kajian selama 6 tahun keatas 10,000 orang pesakit dan hasilnya amat memberangsangkan dimana dgn izinNya tumbuhan herba ciptaanNya ini mampu :-

[✔] Membantu membersihkan saluran darah dan melancarkan peredaran darah
[✔] Mencegah risiko penyakit jantung koronari dan serangan kardivaskular.
[✔] Meningkatkan mikro-peredaran.
[✔] Membantu melindungi daripada strok.
[✔] Mengurangkan paras lipid darah terutamanya kolestrol.
[✔] Membantu melindungi Sel Hati.
[✔] Berkesan ke atas pegurangan kolestrol dan trigliserida.
[✔] Pelbagai penyakit yang berpunca daripada saluran darah yang tidak lancar.Didalam Journal Perubatan Tasly ini terdapat kajian selama 6 tahun keatas 10,000 orang pesakit
Ujian klinikal dan penyelidikan seluruh dunia

Herba Tasly Danshen Plus
Herba Pilihan No.1 Dunia UJIAN KLINIKAL DAN PENYELIDIKAN (R&D)

“Sebagai doktor moden, saya sangat berkeyakinan tinggi keatas kemampuan herba ini apabila terdapat ribuan ujian klinikal dan penyelidikan bersama Universiti Keio Japan, Universiti Baker Australia, Universiti Monash Australia, Universiti Perubatan Lubec Jerman dan Universiti Harvad US. Dengan segala kajian ini, Maka Tidak Salah untuk Mencuba! ” kata Dr.Yusly menutup bicara.

Semoga perkhabaran gembira daripada Dr Yusly ini dapat memberi harapan baru kepada mereka yang sedang mencari rawatan alternatif merawat angin ahmar atau lebih dikenali sebagai strok. Seperti pesanan salah seorang testimoni pesakit jantung "APA SALAH MENCUBA DARIPADA MENDERITA."


(ARTIKEL BERKAITAN : Testimoni pesakit jantung)rawat strok
Puan Siti (dua dari kanan) bersama Dr.Yusly (gmbr tengah)
ketika sambutan Aidilfitri Tasly 2015


“Sesungguhnya Allah SWT jua yang memberi kesembuhan pada setiap penyakit yang di uji kepada hambanya. Produk hanyalah Asbab kepada kesembuhan yang datangnya dari Allah SWT”

Anda mungkin meninati artikel ini:


Herba Tasly lulus KKM & halal Jakim

Tanda2 Sakit Jantung Wanita Wajib Tahu

Apa kata Doktor Pakar Penafian: 

Hasil boleh berbeza bergantung kepada kes. Sila rujuk doktor anda juga.

No comments: